autorijles

wp-content/uploads/2018/07/MG_5416.jpg

De auto

De praktijklessen worden gegeven in een Nissan Micra. Deze auto is uiteraard van alle gemakken voorzien en heeft ook voldoende vermogen om makkelijk op snelheid te komen wat weer handig is als je wil invoegen op de snelweg. Kortom een erg fijne lesauto.

De lessen

De lessen worden gegeven op een manier die bij jou past. Meestal lessen we in het begin 1,5 uur maar wil je 1 of 2 uur rijden dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De gereden tijd wordt in mindering gebracht op het totaal wat gekocht is in jouw pakket. Je krijgt altijd van dezelfde instructeur les en deze lessen zijn altijd individueel. We rijden voornamelijk in de omgeving waar ook het examen zal plaatsvinden. Dat is: Almelo, Wierden, Vriezenveen en Aadorp.

Praktijkboek en toets

Om efficiƫnt met de lestijd om te gaan krijg je van mij een praktijkboek waarin alle lessen duidelijk omschreven staan. Je kunt je dan thuis al voorbereiden op de volgende les. De vorderingen worden iedere les bijgehouden. Als alle onderwerpen aan bod zijn geweest en je beheerst deze, dan is het tijd voor de tussentijdse toets. Dit is een soort proefexamen waarbij je ook vrijstelling van de bijzondere verrichtingen tijdens het examen kunt verdienen. Deze is niet verplicht maar wordt wel geadviseerd omdat deze een stuk spanning wegneemt bij het echte examen. Na de toets zal het niet lang meer duren voor je praktijkexamen mag doen.

klantbeoordeling

social

Bezoekadres

  • Wendelgoor 7B9
  • 7604 PJ Almelo

Postadres