autorijles

wp-content/uploads/2018/07/MG_5416.jpg

De auto

De lessen worden gegeven in een Volvo XC40.

Door de hoge zit heb je een mooi overzicht over de weg. Hij rijdt erg soepel en heeft genoeg vermogen om makkelijk op snelheid te komen met invoegen. Voorzien van vele gemakken, maar ik vind het belangrijk dat je “basic” kunt rijden.

Het is dan ook fijn dat bijna alle opties uit te schakelen zijn. Zodoende leer je autorijden met het idee dat je daarna in iedere auto kunt rijden.

De lessen

De lessen worden gegeven op een manier die bij jou past. Meestal lessen we in het begin 1,5 uur maar wil je 1 of 2 uur rijden dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De gereden tijd wordt in mindering gebracht op het totaal wat gekocht is in jouw pakket. Je krijgt altijd van dezelfde instructeur les en deze lessen zijn altijd individueel. We rijden voornamelijk in de omgeving waar ook het examen zal plaatsvinden. Dat is: Almelo, Wierden, Vriezenveen en Aadorp.

Praktijkboek en toets

Om efficiënt met de lestijd om te gaan krijg je van mij een praktijkboek waarin alle lessen duidelijk omschreven staan. Je kunt je dan thuis al voorbereiden op de volgende les. De vorderingen worden iedere les bijgehouden. Als alle onderwerpen aan bod zijn geweest en je beheerst deze, dan is het tijd voor de tussentijdse toets. Dit is een soort proefexamen waarbij je ook vrijstelling van de bijzondere verrichtingen tijdens het examen kunt verdienen. Deze is niet verplicht maar wordt wel geadviseerd omdat deze een stuk spanning wegneemt bij het echte examen. Na de toets zal het niet lang meer duren voor je praktijkexamen mag doen.

klantbeoordeling

social

Bezoekadres

  • Wendelgoor 7B9
  • 7604 PJ Almelo

Postadres