motorrijles

De motor

Je rijdt op een Kawasaki Z650 met ABS. Deze is voorzien van handvatverwarming zodat je ook bij lage temperaturen altijd gevoel in je vingers houdt. De motor heeft een lage zit waardoor het zelfs voor de mensen met wat kortere benen geen probleem is om goed met de voeten aan de grond te komen. Hij is relatief licht en stuurt geweldig. Kortom een gebruiksvriendelijke motor wat erg handig is tijdens de bijzondere verrichtingen.

De lessen

De eerste les is altijd een proefles waarbij ik zal kijken hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Na deze proefles gaan we aan de slag met de bijzondere verrichtingen want dit zal je eerste praktijkexamen zijn (AVB). Het is verstandig om direct te beginnen met de theorie en dit examen zo snel mogelijk te plannen. Zonder theoriecertificaat kun je wel AVB examen doen maar geen AVD examen (verkeersdeelname). Om op de openbare weg te mogen rijden moet je altijd je rijbewijs (B) bij je hebben. De lestijden zijn in overleg in te delen. De voorkeur gaat uit naar 1,5 uur. Ook is het mogelijk om een versnelde opleiding te volgen. Het is dan wel noodzakelijk om eerst je theorie te halen.

Motorkleding

Heb je zelf nog geen motorkleding? Geen probleem! Alles is bij de rijschool aanwezig. Wel dien je zelf te zorgen voor stevige schoenen/laarzen die de enkels bedekken. Als je een helm van de rijschool gebruikt is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een helmmuts. Deze wordt gratis verstrekt aan het begin van de opleiding.
Weet je nog niet zeker of motorrijden iets voor jou is?

klantbeoordeling

social

Bezoekadres

  • Wendelgoor 7B9
  • 7604 PJ Almelo

Postadres